Ben jij uit balans, voel je je vaak lusteloos en moe dan kan ik, Astrid Holthuysen je helpen!

Wat kun je verwachten?

Kennismaking

Er is altijd ruimte voor een vrijblijvende kennismaking, zo kunnen we kijken of er een zogezegde klik is voordat we verder gaan met een behandeling of analyse. Je kunt ook direct een afspraak maken voor een eerste analyse.

Analyse gesprek

Tijdens het analyse gesprek ga ik samen met jou, op een holistische wijze, je levensloop met je doornemen. Op deze manier komen we op je klachten, je problemen en de rode draad in je leven. We komen tot een doel van de behandeling. Daarnaast ontvang je informatie over de verschillende methodieken en stellen we gezamenlijk vast wat het beste bij je past. Deze analyse duurt ongeveer een uur en kost € 35,- Als je een behandeltraject in gaat bij mijn praktijk vervallen deze kosten.

Het behandeltraject

Tijdens de behandeling werken we met één of een combinatie van de onderstaande technieken. Het is natuurlijk lastig om te voorspellen hoeveel behandelingen je nodig hebt. In de praktijk blijkt dat de meesten na ongeveer 5 à 6 sessies een duidelijker beeld van zichzelf hebben en handvaten om anders met zichzelf en hun omgeving om te gaan. Tijdens een sessie worden er met regelmaat oude pijnen of emoties aangeraakt, dit is echter heel normaal en nodig om te helen. Want pijn die wordt gezien/ gehoord/ aangeraakt kan helen. Na een sessie is het goed om tijd voor jezelf te maken, om te herstellen.

Voicedialogue;  een methode waarbij je de verschillende facetten van je persoonlijkheid leert kennen en ermee leert omgaan.
Adem; om geblokkeerde energie te openen en je volle ruimte te leren innemen.
Polariteitsmassage;  om het lichaam te helpen openen en dieper in balans te komen.
Energiewerk; bijvoorbeeld jezelf leren aarden.
Regressie;  een doeltreffende manier om het verleden te  herbeleven en te verwerken.
Sjamanisme;  rituelen gebaseerd op de kracht van de natuur.

 

Huiswerk

Na een sessie krijg je huiswerk mee. Dit zijn vaak oefeningen om bijvoorbeeld te mediteren, een opdracht om verkregen inzichten uit te proberen, om nieuw gedrag te leren aanvoelen, te leren ontspannen of om meer contact met jezelf te leren maken.

Beroepsgeheim

Alles wat je met mij bespreekt blijft onder ons, de wet op de privacy is bij mij bekend. Als ik merk dat je bij een andere therapeut beter op je plek bent of bij de huisarts, zal ik dit met je bespreken en zo nodig doorverwijzen.

Wat betekent Avalon

De mythische betekenis van Avalon: een "in de nevelen verborgen" eiland. In vroeger tijden werden gewonden naar dit eiland gebracht om geheeld te worden door priesteressen, feeën en de kracht van de natuur.

Hier vind je de behandelovereenkomst.

Hier vind je het toestemmingsformulier minderjarigen.

Praktijk Avahlon maakt o.a. voor analytische doeleinden gebruik van cookies en/of vergelijkbare technieken. Welke gegevens we waarom en waartoe verzamelen is beschreven in onze privacy statement, graag geheel lezen voor gebruik website.

Door gebruik te blijven maken van deze website geef je hiervoor toestemming en ga je akkoord met de volledige inhoud van de eerder genoemde privacy statement.

De informatie op huidige website is geen persoonlijk behandelplan voor de bezoeker. Vraag voor een behandeling die is afgestemd op de eigen situatie advies van een reguliere arts of een therapeut die erkend is door een door de GAT erkende beroepsorganisatie. De behandelingen die op huidige website worden aangeboden vallen onder de noemer alternatieve en/of complementaire zorg. Deze vervangt niet de diagnostiek, verzorging en of verpleging van reguliere gezondheidszorg.