Home > Over Avahlon

Graag stel ik me aan je voor, ik ben Astrid Holthuysen geboren in 1964 onder het sterrenbeeld vissen.

De bossen en weilanden rondom mijn ouderlijk huis waren mijn speeltuin. In deze grote en grenzeloze wereld met zijn geuren en kleuren, voelde ik me thuis, meer thuis dan in de omgeving van anderen.  Mijn gevoeligheid heeft er toe bijgedragen dat het leven, met al zijn ups en downs, voor mij veel kan zijn. Inmiddels ben ik aangekomen op het punt waarbij ik de verbondenheid met mezelf, de natuur en anderen ten volle ervaar en ervan geniet.
Vanaf mijn 30ste levensjaar beoefen ik yoga en tijdens deze lessen werd ik voor het eerst meegenomen op reis naar binnen; mijn gevoelsleven. Door het gaan ervaren van mijn gevoelens en energieën raakte ik meer geïnteresseerd in de mens in al zijn facetten.  

Sinds 2003 ben, ik daarom, als sociaal pedagogisch hulpverlener werkzaam in het brede werkveld van de psychiatrie waarin ik met volwassenen werk.  
In 2014 ben ik bij spiritueel centrum Aurora te Heeze,  de 4 jarige HBO opleiding tot spiritueel werker gestart en vanaf 2018 ben ik spiritueel werker/ intuïtief levens-coach en werk ik vanuit mijn hart met zowel de psychologische-  als de natuurgeneeskundige basisprincipes. 

Mijn kwaliteiten zijn mijn empathisch vermogen, mijn humor, mijn zachtheid en mijn vermogen om een hartsverbinding met een ander te maken.  

Mijn praktijk-openingstijden

Mijn praktijk zit in Wijchen en is goed bereikbaar.

Ik ben beschikbaar maandag t/m vrijdag van 10.00 uur -20.00 uur