Graag stel ik me aan je voor, ik ben Astrid Holthuysen geboren in 1964 onder het sterrenbeeld vissen.

De bossen en weilanden rondom mijn ouderlijk huis waren mijn speeltuin. In deze grote en grenzeloze wereld met zijn geuren en kleuren, voelde ik me thuis, meer thuis dan in de omgeving van anderen.  Mijn gevoeligheid heeft er toe bijgedragen dat het leven, met al zijn ups en downs, voor mij veel kan zijn. Inmiddels ben ik aangekomen op het punt waarbij ik de verbondenheid met mezelf, de natuur en anderen ten volle ervaar en ervan geniet.
Vanaf mijn 30ste levensjaar beoefen ik yoga en tijdens deze lessen werd ik voor het eerst meegenomen op reis naar binnen; mijn gevoelsleven. Door het gaan ervaren van mijn gevoelens en energieën raakte ik meer geïnteresseerd in de mens in al zijn facetten.  

Sinds 2003 ben, ik daarom, als sociaal pedagogisch hulpverlener werkzaam in het brede werkveld van de psychiatrie waarin ik met volwassenen werk.  
In 2014 ben ik bij spiritueel centrum Aurora te Heeze,  de 4 jarige HBO opleiding tot spiritueel werker gestart en vanaf 2018 ben ik spiritueel werker/ intuïtief levens-coach en werk ik vanuit mijn hart met zowel de psychologische-  als de natuurgeneeskundige basisprincipes. 

Mijn kwaliteiten zijn mijn empathisch vermogen, mijn humor, mijn zachtheid en mijn vermogen om een hartsverbinding met een ander te maken.  

Mijn praktijk-openingstijden

De praktijkruimte is aan huis gelokaliseerd op de zolderetage en daardoor niet goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is voldoende parkeergelegenheid. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

Ik ben beschikbaar maandag t/m vrijdag van 10.00 uur -20.00 uur

Astrid weet een vertrouwde en veilige sfeer te creëren, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Door haar professionele en liefdevolle aanpak weet zij de juiste punten aan te raken. Haar sessies hebben me ontzettend geholpen om meer inzichten te krijgen en oude stukken los te laten. Het was erg fijn om door Astrid behandeld te worden en ik kan haar van harte aanbevelen! 

Noortje.

Na een donkere periode zocht ik een manier om weer tot mijn kerngevoelens te komen en kwam ik terecht bij Avahlon.
Astrid straalt warmte uit en geeft vertrouwen, waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Zij voelt precies aan wat nodig is om stappen vooruit te maken. Hierdoor is een hele mooie persoonlijke mix ontstaan van de methodieken die zij gebruikt.

Samen met Astrid heb ik een prachtige reis mogen maken en heb ik mijn mooie ik weer teruggevonden.
Hierdoor kan ik de donkere periode achter mij laten en sta ik weer vol in het licht van het leven.

Corina

Bij Astrid wordt je ontvangen in een sfeervolle rustige ruimte. Je voelt je daar meteen op je gemak, niet alleen door de ruimte maar ook door Astrid met haar warme liefdevolle persoonlijkheid. Er wordt naar je geluisterd en wanneer iets niet helemaal duidelijk is vraagt Astrid om nadere uitleg. Er is geen oordeel of veroordeel. Astrid is eerlijk in haar zienswijze, tactvol, begripvol en heeft grote compassie. Haar advies is altijd in overleg en met duidelijke uitleg.

Anja

Praktijk Avahlon maakt o.a. voor analytische doeleinden gebruik van cookies en/of vergelijkbare technieken. Welke gegevens we waarom en waartoe verzamelen is beschreven in onze privacy statement, graag geheel lezen voor gebruik website.

Door gebruik te blijven maken van deze website geef je hiervoor toestemming en ga je akkoord met de volledige inhoud van de eerder genoemde privacy statement.

De informatie op huidige website is geen persoonlijk behandelplan voor de bezoeker. Vraag voor een behandeling die is afgestemd op de eigen situatie advies van een reguliere arts of een therapeut die erkend is door een door de GAT erkende beroepsorganisatie. De behandelingen die op huidige website worden aangeboden vallen onder de noemer alternatieve en/of complementaire zorg. Deze vervangt niet de diagnostiek, verzorging en of verpleging van reguliere gezondheidszorg.