Bij regressie maken we de onbewuste oude ervaringen, of ze nu uit de jeugd stammen of uit vorige levens, bewust.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een natuurlijke, lichte trance-toestand, waarbij je je zowel bewust bent van jezelf in het verleden, als jezelf in het heden. Hierbij raakt men niet ‘weg’, zoals wel gedacht wordt, integendeel, het is de bedoeling dat je er zelf bij blijft, je gaat zelf immers in de therapiesessie ervaringen verwerken. Je kunt je na de sessie dus ook alles herinneren.

Door je, onder de begeleiding van de therapeut, te focussen op je probleem kom je snel bij de oorzaak ervan in het verleden.

Sommigen van ons zijn bekend met het pad van de ziel. Onze ziel wil graag nieuwe ervaringen opdoen zodat de ziel rijker wordt. Soms gebeurd het dat een ziel gebeurtenissen uit een vorig leven nogmaals wil doormaken om ervan te leren. Sommige mensen herkennen dit als een rode draad in hun huidige leven; situaties die op elkaar lijken en in de loop van het leven heftiger/ meer intens/ pijnlijker terugkomen. Een dergelijke situatie is geschikt om opnieuw te beleven, er een regressie op te doen.

Hoe werkt regressietherapie

Als therapeut begeleidt ik je door een regressie zodat je ziel deze ervaring opnieuw beleeft echter met een andere afloop, dit is helend voor je lichaam en geest. De volgende keer dat men een dergelijke situatie meemaakt verloopt deze mogelijk minder heftig.

Het is aangetoond dat regressies helend zijn bij:

  • angsten
  • depressies
  • paniek
  • stress
  • burn-out
  • overspannenheid
  • onverklaarbare lichamelijke klachten

Meer weten over deze therapie? Neem contact op.

Praktijk Avahlon maakt o.a. voor analytische doeleinden gebruik van cookies en/of vergelijkbare technieken. Welke gegevens we waarom en waartoe verzamelen is beschreven in onze privacy statement, graag geheel lezen voor gebruik website.

Door gebruik te blijven maken van deze website geef je hiervoor toestemming en ga je akkoord met de volledige inhoud van de eerder genoemde privacy statement.

De informatie op huidige website is geen persoonlijk behandelplan voor de bezoeker. Vraag voor een behandeling die is afgestemd op de eigen situatie advies van een reguliere arts of een therapeut die erkend is door een door de GAT erkende beroepsorganisatie. De behandelingen die op huidige website worden aangeboden vallen onder de noemer alternatieve en/of complementaire zorg. Deze vervangt niet de diagnostiek, verzorging en of verpleging van reguliere gezondheidszorg.